Lloguer de la casa

Busques un lloc tranquil on fer vacances?

Aquí trobareu un bon racó de món.

Llogar la casa a l’estiu és quelcom que ajuda econòmicament a la meva activitat artesanal amb la fusta. Desitjo que podeu gaudir d’aquest espai que durant l’any cuidem i apreciem . A canvi ajudeu a aquest projecte, en el qual he posat tanta il·lusió i energia. Gràcies.

PLACES

4-5 places màxim. Es lloga tota la casa, no és compartida. Estada mínima 1 setmana.

La casa està situada en un bucòlic indret a uns 2 km de St. Martí Vell (Girona). És un veïnat tranquil d’unes poques cases de pedra i ben cuidades. L’entorn és rural. A casa un se sent ben envoltat d’arbres i vegetació. És un lloc que sense sentir-se molt allunyat ni aïllat de la civilització, un té la sensació de tranquil·litat.

El paisatge d’aquests poblets és típicament empordanès de la zona d’influència de les Gavarres que són aquesta serralada que va des de Girona fins al mar. Turons, boscos, camps, poblets de pessebre i paisatges que a poc a poc es fan més oberts a mesura que ens apropem al mar.

LA CASA PER DINS

La casa té uns 200 m2 i està distribuïda en planta baixa i dues més. Als exteriors, un jardí d’uns 300 m2 i a davant de l’entrada de la casa un espai exterior d’uns 50 m2.

  • 2 habitacions dobles
  • 2 sales d’estar (primer i segon pis)
  • Cuina equipada i menjador
  • Bany (amb rentadora)
  • Wifi
  • Jardí de 250 m2
  • Terrassa sota cobert al segon pis
  • Espai a l’entrada de la casa amb taula

POSSIBILITATS i ENTORN

MAR

A uns 35 minuts podreu gaudir de les primeres platges. Cales o platges, depèn dels gustos. Camí de la costa trobareu ciutats com La Bisbal d’Empordà, capital del Baix Empordà i un munt de poblets petits amb molt de caràcter que configuren la personalitat de la terra empordanesa. Llocs pintorescos per on passejar o prendre o menjar quelcom.

MUNTANYA

Si voleu combinar-ho amb paisatge de muntanya, a uns 30 minuts arribareu a l’Alta Garrotxa on trobareu excursions i algun riu on banyar-se. I tot seguit la Garrotxa volcànica i Olot. On també hi ha moltes excursions i racons a conèixer. Ah!, tot just a l’inici de la Garrotxa passareu per Besalú, que tot i que molt turístic a l’estiu, posseeix un patrimoni arquitectònic medieval molt important.

GIRONA CIUTAT i altres llocs d’interès

La casa està a uns 20 minuts de Girona, on podeu gaudir d’un gran patrimoni en el seu barri vell i gran oferta cultural i gastronòmica. A 25 minuts hi és Banyoles i el seu estany, on podeu fer un passeig al seu voltant i refrescar-vos en les seves aigües.