Taller en família


INICIACIÓ (talla de PALS)

Diumenge 1 de maig

Mig dia

De 10 a 14:30 h . 6 places ( 6 parelles). Parella formada per un infant de 8 a 13 anys acompanyat d’un adult. A St. Martí Vell (Girona)

40 € (inclou eines i materials).

Un pal i una navalla són la porta d’entrada universal a la fusteria silvestre. Qui no va pelar un pal de petit?, qui no li va fer punxa o va provar de donar forma…?

En aquest taller us facilitaré les bases per fer coses amb fusta verda i aprofitarem el treball amb el pal per fer-ho. Us presentaré diferents eines que us poden servir per futurs projectes amb fusta verda, però bàsicament el ganivet serà l’estrella i veurem i practicarem com fer-lo servir de manera correcta i conceptes de seguretat perquè aneu integrant.

Explorarem sobre l’escorça i la fusta, establint així unes nocions bàsiques de talla sobre fusta verda adequades a l’edat.

El taller és adreçat a parelles d’un infant-adolescent i un adult. La idea és que l’adult acompanya i s’implica o deixa espai fins on vol, però la vostra figura és important pel bon funcionament del taller i al mateix temps obre un espai per compartir amb els vostres fill/a i les altres famílies.

Com a tots els tallers, només farem servir eines manuals.