Taller en família


CONSTRUïm UN ARC

i fletxes

Dissabte 18 de juny

Tot el dia

De 10 a 18:00 h aprox. 6 places ( 6 parelles). Parella formada per un infant de 8 a 13 anys acompanyat d’un adult. A St. Martí Vell (Girona)

80 € (inclou eines i materials).

Una altra icona universal del joc, la natura i els pals és l’arc. La creació de la pròpia eina de joc i aventura amb les mans és una experiència molt enriquidora i engrescadora.

Aquest taller és potser més adient per edats d’10 a 13 anys per una qüestió de força en el treball sobre la fusta. És apte també a més petits, de 8 a 10, però tindran menys autonomia i necessitaran més implicació manual de la m/pare. A diferència del taller “Explorant amb pals”, no aprofundirem tant amb les bases de l’ús del ganivet i diversificarem més cap a altres eines com la plana, que és molt present a la fusteria silvestre en general. Tot i això farem una visió panoràmica sobre d’altres eines i com sempre també us donaré consells de seguretat perquè els aneu integrant.

El taller és adreçat a parelles d’un infant-adolescent i un adult. La idea és que l’adult acompanya i s’implica o deixa espai fins on vol, però la vostra figura és important pel bon funcionament del taller i al mateix temps obre un espai per compartir amb els vostres fill/a i les altres famílies.

Com a tots els tallers, només farem servir eines manuals.