Tallers de fusteria silvestre

CALENDARI de TARDOR

El calendari estarà enllestit cap a mitjans de setembre. Contacta si vols que te’l faci arribar per e-mail.

A continuació trobaràs els tallers que vàrem fer la passada primavera per a que et facis una idea de les diferents temàtiques, tot i que la meitat seran diferents.

APRENENTATGE PROGRESSIU i descomptes

Si t’agradaria aprofundir en la fusteria silvestre o fer un aprenentatge progressiu venint a més d’un taller, et puc oferir els següents descomptes:

2 TALLERS – 15 % descompte

3 TALLERS – 25 % descompte


ELS TALLERS:


MOBILIARI

tamboret

MOBLE-PENJADOR “ruc”


A partir de branques, aprendrem tècniques bàsiques per construir petits mobles i elements de casa. Aprendrem l’ús de diferents eines i com treballar la fusta verda amb aquests propòsits.

TAMBORETS

Dissabte

22 d’abril

Una de les peces clàssiques dels tallers de fusteria silvestre que ens permet aprendre bases per avançar cap a altres peces.

PENJADOR “ruc”

Ds. 17 + dg. 18 de juny

Cap de setmana per aprendre a construir un moble-penjador tipus “ruc” amb lleixes, seguint amb l’ús d’eines i tècniques manuals.

TALLA SILVESTRE

DIA al BOSC

culleres

RECIPIENTS


Amb fusta verda i eines de talla explorem la creació d’objectes i utensilis. És un món fascinant que ens atrapa per la seva senzillesa i bellesa.

Tots els tallers són aptes per no iniciats, però si vols fer un aprenentatge més progressiu et recomano fer primer el “Dia al bosc”, després el de “Culleres” i finalment el de “Recipients”.

DIA al BOSC

Ajornat

Pendent nova data

Jornada creativa al bosc. Ideal per introduir-nos en la talla silvestre i el món del bosc i la fusta.

CULLERES

Dissabte

3 de juny

Elaboració d’una cullera des del tronc. Ús de destral petita, ganivet i buidadors.

RECIPIENTS

Diumenge

4 de juny

Iniciació a la creació de petits recipients domèstics amb amb eines manuals.

TallerS en família

En aquests tallers en parella infant-adult, ens introduïm en l’aprenentatge i la diversió de crear a partir de fusta verda i eines manuals. A partir de 8 anys.

INICIACIÓ A LA FUSTERIA SILVESTRE

Diumenge

7 de maig

(matí)

Matinal per aprendre i experimentar amb eines i tècniques manuals adients per infants.


nivell DELS TALLERS


No cal tenir experiència per venir als tallers. Tot i això, veuràs que dins d’una temàtica (mobiliari o talla) acostumo a oferir tallers que són més d’iniciació. Si et sents millor fent un aprenentatge més progressiu i vols anar més a poc a poc, t’ofereixo aquesta possibilitat.

Si ja tens un nivell mitjà ben assolit i busques perfeccionament et recomano que contactis abans per consultar i contrastar detalls del nivell i continguts del taller que t’interessa.


REGALAR UN TALLER


Clica en el següent botó si vols saber-ne més…