Grup d’ADULTS

Del 22 al 26 d’agost

al Pirineu


CONSTRUCCIÓ de PETITS MOBLES

TALLA SILVESTRE

BOSC I FUSTA

ACAMPADA

NATURA

Per tercer estiu consecutiu us proposem unes vacances de 5 dies, i ens traslladem al Pirineu, amb la intenció de gaudir de les coses senzilles, de la creativitat i la natura, a través de la fusteria silvestre, creant, compartint i gaudint d’un entorn fantàstic.

Estarem en un indret molt autèntic i tranquil. Una finca a 1500 m d’altura al Pallars Sobirà. Una borda (casa de camp o muntanya) envoltada de prats i boscos. A tocar del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Farem acampada i disposarem de la casa pel servei de cuina, serveis, menjador, instal·lar el nostre taller, etc…

INFORMACIÓ PRÀCTICA

PLACES

10 places per als tallers.

Es pot venir acompanyat/ada de algú que només faci estada.

REQUISITS

No cal tenir experiència. Grup adreçat a adults*.

*És possible també a partir dels 14 anys, acompanyats per un adult. Per a menors de 14 teniu la versió familiar (16-20 agost).

PREU

570 € (inclou els tallers dels 5 dies amb els materials i les eines i l’estada completa, des del dinar del dilluns al dinar de divendres, ambdós inclosos).

Els acompanyants només han de pagar l’estada.

ORGANITZACIÓ

Hi haurà taller al llarg de tot el matí i una sessió més curta a la tarda per també disposar de temps lliure.

MÉS INFORMACIÓ

En el següent enllaç pots visualitzar i descarregar-te informació més completa.

Dossier Vacances ADULTS

QUÈ FAREM ?

Mobiliari i talla

A les sessions de fusteria silvestre aprendrem tècniques bàsiques per la construcció de mobles a partir de branques i també aprendrem sobre talla silvestre, o sigui, creació d’utensilis i petits recipients també a partir de fusta directa de l’arbre.

Tot amb eines manuals com la destral, el xerrac, la plana, el filaberquí, el ganivet de talla, diferents buidadors com les gúbies, buidadors per fer culleres o l’aixa. Tot tallant, pelant, desbastant, fent forats, encaixos, unint, fent talla, etc…

Combinarem sessions de taller amb sessions de bosc, on també treballarem i aprofitarem per observar i parlar d’arbres i de fusta.

EN d’ALTRES EDICIONS HAN DIT…

“Enguany, tot i tenir una sola setmana de vacances, el següent dilluns, vaig arribar a la feina amb la sensació que feia tres mesos que no la trepitjava. Objectiu de desconnexió complert i amb escreix. Estic molt agraïda per això perquè em feia molta falta i ho vaig gaudir moltíssim !


“Cinc dies per, a través de la fusta, de l’observació i de les mans, viure un entorn privilegiat, conèixer altres mirades i practicar l’ara i l’aquí. Res ens situa tant, com vetllar pel tall de serra, controlar el cop de destral o fer encenalls amb el ganivet.


“Per mi ha estat una experiència molt enriquidora, tant a nivell personal com per agafar embranzida amb la fusteria. Han estat unes vacances que m’han proporcionat una desconnexió total acompanyada d’un entorn excepcional, uns companys que han estat una família, un menjar deliciós i unes activitats 100% motivadores. Unes vacances que m’han omplert i han superat les meves expectatives. Gràcies.

L’EQUIP

Roger Romagosa

Investigador, aprenent, artesà i divulgador de la fusteria silvestre. Des de sempre m’ha interessat molt el vincle entre l’ésser humà i la natura com un espai de cerca personal. Crec fermament en el poder de les coses senzilles.

Anaïs Roca

Busco experimentar diferents maneres d’estar a la natura amb consciència i respecte i això m’ha portat a guiar, crear i organitzar rutes tant a cavall, com a peu i amb bicicleta. Amant de la cuina i la natura col·laboro amb projectes que combinin ambdues passions.

MÉS INFORMACIÓ (dossier)

En aquest enllaç pots visualitzar i descarregar-te un PDF amb informació més completa (horaris, què necessites…).

Dossier Vacances ADULTS

INSCRIPCIONS i DUBTES

Per més informació o inscripcions pots contactar a través del 696.922.657 (Roger, whatsapp i telegram) o pel següent botó: