VACANCES de FUSTERIA SILVESTRE (famílies)

Del 23 al 27 d’agost

Tallers adreçats a majors de 7 anys i menors de 14 anys acompanyats d’un adult. 6 parelles infant-adult. Inscripcions fins al 12 d’agost.

Aquestes vacances de fusteria són adreçades als infants i adolescents fins a 14 anys, acompanyats d’adults. En elles farem una iniciació a la fusteria silvestre, com sempre, utilitzant eines manuals i fusta verda recol·lectada dels boscos, tot aprofitant també per reconèixer l’entorn de bosc i els seus recursos.

Preu activitat: 320 €/parella (inclou les sessions de fusteria amb els materials i les eines). Preu estada: 32 €/dia/pensió completa (majors de 12 anys). 20 €/dia/pensió completa (menors de 12 anys). Són 4 dies de pensió completa.

Cinc dies de natura i creativitat al Pirineu

L’esperit d’aquestes vacances és passar-ho bé i aprendre quelcom creatiu gaudint d’un entorn natural i de muntanya com és la vall de Boí, concretament al campament de Toirigo, ja dins del Parc N. d’Aigüestortes i E. de St. Maurici envoltats de prats, boscos i aigua. Els tallers seran al matí i les tardes queden lliures a la vostra disposició per gaudir de les possibilitats de l’entorn i la vall.

Edats i acompanyament d’un adult

L’activitat és adreçada per majors de 7 i menors de 14 anys. A cada assistent l’acompanyarà d’un adult que podrà participar en el taller. Tots els membres de la família es poden allotjar al campament de Toirigo, participin o no a les sessions. Si el vostre fill/a té més de 14 anys pot assistir a les Vacances per a adults però tot i la franja d’edat esmentada, pot haver flexibilitat si hi ha altres germans/es més grans que volen estar en aquest grup.

Què farem als tallers?

Hi haurà diferents projectes adients per a cada franja d’edat o capacitats. No deixarà de ser una aventura doncs en el mateix grup conviuran edats diferents així que entre tots (compto amb l’ajuda vostra m/pares!) acompanyarem als vostres fills perquè tinguin una bona experiència. Us explicaré coses, però aprendrem bàsicament amb les mans i ho farem amb fusta verda: més fàcil de manipular i treballar i sobretot perquè així gaudim del vincle directe amb els arbres.


Ho farem amb algunes eines manuals i bàsicament a partir de branques, donarem forma a diferents projectes com poden ser un gravat a l’escorça d’un pal, una caixa-niu, un arc, un xiulet, un petit recipient… tot plegat com us dic depenent de l’edat i capacitat i comptant amb el vostre acompanyament i també la vostra participació en la mesura que vulgueu.

El lloc

Tant l’estada com els tallers tindran lloc a l’espai Toirigo que es troba al final de la vall de Boí, dins del Parc N. d’Aigüestortes, un espai ampli i tranquil a 1550 m d’altitud i envoltats de muntanyes, boscos i aigua. Es tracta d’un campament amb vocació mediambiental on habitualment es fan activitats per escoles o agrupacions. Òbviament, a part de la parella que realitzi el taller, la resta de membres de la família pot estar acampada.

Inscripcions i reserves

Per més informació, inscripcions i reserves pots contactar a continuació o a través del 696.922.657 (Roger).