Crònica de les Vacances de Fusteria Silvestre 2021

Tot i que les inscripcions van anar molt a poc a poc (suposo que per la incertesa i dispersió general que regna), feliçment, els dos grups es van completar. El temps ens va acompanyar per poder fer bé els tallers i vàrem gaudir d’aquest gran escenari de muntanya a la vall de Boí.

GRUP d’adults

Al grup dels adults vàrem fer unes primeres sessions de mobiliari i abans d’entrar a la part de talla (culleres) vàrem fer una excursió fins a l’Estany Negre per ampliar horitzons i descansar mans i braços. A uns quants se’ls va fer curta la setmana. Bon senyal crec.

Un moment qualsevol en una de les sessions…

GRUP DE famíliES

A la setmana següent, el grup de famílies (que era la gran novetat) també va fluir molt bé i petits i grans van tornar cap a casa entusiasmats i motivats amb l’experiència. Les edats dels petits van estar la majoria al voltant dels 8 anys i després 10 i 11 anys.

Bé, ara toca esperar fins a l’estiu que ve, hi tornarem a la segona quinzena d’agost!

Arc i fletxes acabats, ara falta practicar!